Salonac u srcu Knez Mihailove, luxuzno renoviran

Podaci

ID #A35-359
Cena 750.000 €
Tip Stan
Lokacija Beograd, Stari Grad, Centar - Knez Mihailova
Sprat 3
Sobe 5
Broj kupatila 2
Grejanje Centralno
Kvadratura 150 m2
Datum 07/03/24

Karakteristike

Opis nekretnine

Stari grad, Knez Mihailova (kod Zare), 5. 0, 150m2, balkon + 2 francuska balkona, III/5, lift, cg, podno grejanje, kamin, 6 inverter klima, 2 kupatila, đjakuzi, tursko parno kupatilo, 2 podruma. Uknjižen stan na 123m2.

Kompletno renoviran salonac, visina plafona 3, 20m, u zgradi iz 1929. godine. Ulaz u zgradu iz Knez Mihailove i Obilićevog venca. Ulaz zgrade uredan i čist. Ceo stan je natkriven.

Stan je kompletno renoviran u najluxuznijoj opremi, urađene su kompletne vodovodne i elektro instalacije, kara tavan zamenjen kompletnom betonskom konstrukcijom, prozori Velux, vrata BOSAL Premium, trpezarija urađena kao zimska bašta ima Velux krovne prozore sa elektronskim otvaranjem i troslojnom zaštitom od sunca, sa senzorima za kišu, parket je slavonski hrast većeg formata, PVC-aluminijumska spoljna stolarija sa postavljenim komarnicima. Protivprovalna zaštita u stanu kao i instalacije za video nadzor.

Raspored prostorija izuzetno funkcionalan, fantastična povezanost prostorija u stanu: ulazno predsoblje iz koga se ulazi i u ekonomski deo i u salonski. Ekonomski deo ima veliku trpezariju koja je uređena kao zimska bašta, cela je u staklenim panelima, iz nje se ulazi komfornu kuhinju. Devojačka soba je proširena i ima oko 11m2.

Iz centralnog salona se ulazi u tri sobe (salona) koji su međusobno povezani, orijentisani ka Knezu i od kojih svaki izlazi na balkon. Jedan od salona koji je kao master ima svoje kupatilo sa đakuzi kadom i turskim kupatilom. Iz drugog kupatila, koje je povezano sa centralnim salonom se takođe ulazi i u tursko kupatilo. Spavaće sobe su oko 22m2, 18m2 i 12m2.

Dva parking mesta pripadaju stanu u javnoj garaži, 6, 500din mesečno se plaća zakup i kroz ulaz zgrade iz Obilićevog venca se direktno izlazi na njih.

Agencijsku proviziju plaća kupac 2%.

Mapa

Klikom aktivirajte mapu

Kontakt

Ivana Todorović

0644401242

Aktuelno

Izdvojeni oglasi

Prodaja

Prodaja

Beograd, Zvezdara, Olimp

Milana Rakića

Prodaja

Naši agenti